Főoldal

Szolgáltatások

Munkáink

AJÁNLAT

Rólunk

Kapcsolat

Szolgáltatások

Tevékenységünk alapja, hogy megismerjük ügyfeleink igényeit, s olyan csomagokat, egyéni szolgáltatásokat állítsunk össze, amelyek maximálisan kielégítik az igényeket. Nekünk az az első, hogy megtudjuk, te mit szeretnél, milyen érzéseket közvetítenél a termékeiddel, cégeddel, mi a fő motivációd – ezután pedig együtt elindulhatunk azon az úton, amely a céljaidhoz vezet.

Alapkövek

Egy vállalkozásnál elengedhetetlen, hogy meglegyenek azok a színek, formák, szlogenek, és egyéb arculati elemek, melyek eggyé válnak a márkával. Ma már szinte lehetetlen enélkül versenyképességünket fenntartani. Éppen ezért miután megismertünk téged és a vállalkozásodat, közösen meghatározzuk azokat a látványelemeket, amelyek a leginkább passzolnak hozzád és a leghatékonyabban szolgálnak majd téged.

Arculat

Vállalkozásodnak teljes arculatot tervezünk. Mindent, ami a vizuális és verbális kommunikációd része és segít sikerre vinni a vállalkozásod. 

Grafika

Logó, szórólap, katalógus, névjegykártya. Online vagy offline grafikai anyagok, termékcsomagolások.

Weboldal

Te tudod és mi is tudjuk, hogy miért kell. Mi elkészítjük neked. Az egyszerűtől a nagyon bonyolultig, bármilyenre is legyen szükséged.

Mozgókép

Ismerjük a mai emberek figyelmét, hogy mit keres a szemünk, hogy mire fogékony az agyunk. Az ember tekintete, figyelme ma már nem percekben mérhető, hiszen annyi inger éri. Egy mozgóképpel emocionális élményeket adunk, mást sugallunk és mást kínálunk mint egy-egy képpel. Érzésekre van szükség, olyan megoldásokra, amelyre a fogyasztók felkapják a fejüket, amellyel vállalkozásod kitűnik a digitális zajból.

2D

Kétdimenziós valóságban mutatjuk meg vállalkozásod alappilléreit. Álmodd meg 2D-ben és mi elkészítjük neked!

3D

A 3D animáció állóképek sorozata, melyeket például építészeti látványtervekhez, termékbemutatókhoz alkalmazunk.

Edit

10 órából 30 másodperc? Nem akadály, minőségi alapanyagból igazi kisfilmeket gyártunk számodra, például egy fontos eseményről a vállalkozásod életében.

Tértervezés

Az arculattervezés vagy éppen egy-egy Facebook poszt megtervezése mellett akár az irodád kinézetét is ránk bízhatod. A tervezés támogatására olyan programokat alkalmazunk, amelyek képesek az épület modellezésére, látványának megjelenítésére, a látványtervezés támogatására, illetve a részletes tervek elkészítésére, így pedig ti is azonnal láthatjátok egy terem elrendezését vagy egy kiállító terület berendezéseit.

Látvány

Legyen az egy rendezvény vagy éppen egy pop-up fal látványterve, mi megmutatjuk, hogy fog kinézni az elképzelés.

Belső tér

Ha irodádat átalakítanád vagy megálmodtad vállalkozásod otthonát, akkor ez a szekció a te igényeid kielégítésére jött létre.

Kivitelezés

Nem csupán a tervezést vállaljuk magunkra, de a kivitelezés során is maximálisan számíthatsz ránk.